TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A vezérigazgató 600 millió dolláros sikkasztását követően a Tyco International könyvvizsgálójának cseréjét jelentette be.

A vezérigazgató 600 millió dolláros sikkasztását követően a Tyco International, könyvvizsgálójának cseréjét jelentette be.

A Tyco a PricewaterhouseCoopers helyett a jövőben a Deloitte & Touche-t szándékozik megbízni a vállalat könyvvizsgálatával. A cég illetékesei megerősítetették, hogy döntésükben szerepet játszik a korábbi vezérigazgató Dennis Kozlowski és a pénzügyi vezető Mark Swartz elleni per, mely során 600 millió dollár eltüntetésével vádolják két vezetőt. A PwC illetékesei visszautasítják, hogy nem végezték kellően hatékonyan az auditot, és az ő tevékenységük is hozzájárult volna a csaláshoz.

A rendkívül széles tevékenységi körrel bíró Tyconak, amely 270 ezer embert foglalkoztat, tavalyi forgalma pedig 36 milliárd dollárt tett ki nem ez az első próbálkozása, amellyel maga mögött szeretné tudni a terhes örökségét. Korábban vezető amerikai lapokban, mint a New York Times, a Wall Street Journal, a USA Today és a Washington Post tett közzé egész oldalas állásfoglalást a Tyco vezérkara. A közleményt a cég elnöke Edward Breen és 12 további vezető jegyezte. Ebben azt hangoztatták, hogy a cég nevének folyamatos rossz színben való feltüntetése téves következtetésekre adhat okot, mivel a vállalat helyzete stabil, és fényes jövő előtt áll.

Kapcsolódó anyagok
Luxusból a börtönbe
Bíróság előtt az cégvezető, leépít a vállalat
Börtönre vár az ex-vezér, mosakszik a volt cége

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.