1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Citigroup elemzői szerint a harmadik negyedévben az amerikai bankok a korábbi előrejelzéstől eltérően 45 százalékkal kevesebb profitot realizálhatnak.

Az előrejelzések módosítására a kereskedelmi és befektetési banki szolgáltatásokból származó alacsonyabb bevételek és a heves piaci mozgások és volatilitás miatt volt szükség. A Citigroup szerint a következő két évben is bizonytalanok a profit kilátások a gazdasági növekedés és az új tőkekövetelmények miatt.

Az egyik legnagyobb amerikai bank, a Bank of America harmadik negyedéves egy részvényre jutó nyeresége 61 centre emelkedhet 18 centről, de ez csak egy egyszeri nyereség, ami a kínai részesedések eladásából származik. Ezzel az alacsonyabb kereskedelmi bevételeiket tudják ellensúlyozni.

A Morgan Stanley részvényeinek nyeresége a korábban becsült 36 centről 25-re módosulhat, míg a Goldman Sachs esetében 2,7 dollárról 10 centre csökkenhetnek a profitelőrejelzések. A legjövedelmezőbb amerikai bank, a JP Morgan  pedig bejelentheti, az egy részvényre jutó profit 1,26 dollárról 1,17 dollára történő csökkenését - vélekednek a Citigroup elemzői.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!