TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Kontrolling szakemberek által kezdeményezett Ön milyen címet adna, a Cultivating Communities of Practice c. könyv magyar változatának szakmai vitára megérkezett az első javaslat.

A témafelvető cikk végén a fordítók segítenek Nekem, igaz nem a könyv címével kapcsolatban írják a következőt: "... s így e szakmai közösség közösen teremtsen új tudást". De ez nagyon is jó tanács a címhez - kiálltok fel. Erről van szó!

Ötleteim:

"Hogyan építsünk a tudáshordozó közösségekre",
"Hogyan építsünk a tudásgyakorló közösségekre", (!)
"Hogyan építsünk a tudásteremtő közösségekre",
"Hogyan fejlesszünk tudáshordozó közösségeket"


Fejtse ki Ön is véleményét a "Cultivating Communities of Practice" c. könyv magyar változatának terminológiai kérdésében! Véleményét fórumunkon is megteheti, de azt szívesen vesszük, ha levélben küldi el javaslatait!

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.