<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A pénzügyi válságnak nincs vége, a gazdasági környezet további erőfeszítéséket követel - közölte Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank (EKB) elnöke a német Bundesbank új elnökének hivatalos beiktatása alkalmából Frankfurtban.

Az EKB továbbra is elválasztja szokásostól eltérő pénzügypolitikai intézkedéseit -, mint a likviditásnövelés és a kötvényvásárlás - a megszokottaktól, például a kamatmozgatással kapcsolatos lépéseitől.

Az euróövezet megtartotta és megtartja irányérzékét, szigorúan elválasztva az árstabilitást szolgáló szokásos intézkedéseket a nem szokványosaktól, amelyek célja, hogy elősegítse egy korrektebb pénzügyi rendszer helyreállítását.

Az EKB, amely csütörtökön tartja kamatdöntő ülését, a várakozások szerint 1,25 százalékon hagyja az euróövezeti kamatot.

Frankfurtban hétfőn iktatták be a Bundesbank új elnökeként az Axel Webert felváltó Jens Weidmannt.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.