TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2013. május 28. 12:58

A Sberbank Csoportba tartozó Magyarországi Volksbank Zrt. Bartha Andrást nevezte ki a vállalati üzletága élére.

Ezelőtt Bartha András hat éven keresztül a Crédit Agricole Magyarország vállalti és strukturált finanszírozási tevékenységért felelős vezetője volt. Ezt megelőzően az MKB Bank nagyvállalati üzletágát erősítette három évig, korábban pedig az ABN AMRO Banknál dolgozott vállalat-felvásárlás és tanácsadás területen 6 éven keresztül.

Bartha András új feladatkörében a nagyvállalatokkal, kkv-kal, önkormányzatokkal, valamint projekt - és kereskedelemfinanszírozással foglalkozó vállalati üzletág vezetéséért és fejlesztéséért felelős.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.