2018. január 8. 10:46

Az elérhető adatokból az látszik, hogy az ágazat a GDP növekedésénél jobban bővült 2017-ben.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

A biztosítási szektor várhatóan a GDP növekedésénél jobban bővült 2017-ben, legalábbis a harmadik negyedéves adatokból erre lehet következtetni - mondta Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) elnöke a szövetség hétfői sajtóbeszélgetésén. Hozzátette: elmondható, hogy a piac visszatért a válság előtti szintre.

Pandurics Anett jelezte: tavaly a biztosítási piacon a nyugdíjbiztosítások kiugróan bővültek, tavaly az első félév végén már 230 ezer fölött volt a szerződések száma. A másik kiemelkedően jól teljesítő terület a gépjármű-biztosítások piaca volt.

MTI