TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

1998-ban, az első Tisztelt Ász! tenisztorna megrendezésekor már 18 év telt el Farkas Bertalan első (és a mai napig egyetlen) magyar űrhajós űrutazása óta.

A vasárnapi esemény érdekes színfoltja volt, amikor a tenisztorna résztvevői, egyben a Parlament Sportegyesület képviseletében Csampa Zsolt elnök és dr. Szűcs Lajos alelnök ünnepi tortával köszöntötte mindannyiunk Farkas Bercijét. Elgondolkodtató volt látni, hogy az ünnepléskor voltak, akik a fiatalkori emlékeiket idézték a 80-as évek elejéről, és voltak, akiknek az jutott eszükbe, hogy akkor még nem is éltek…

Fényképek a Tisztelt Ász! teniszkupáról Fényképek a Tisztelt Ász! teniszkupáról

A pandémia elleni fokozott óvintézkedések mellett került sor a parlamenti képviselők, az állami vezetők, a volt országgyűlési képviselők, és az exminiszterek részvételével megrendezett 43. Tisztelt Ász! páros teniszversenyre vasárnap, a Park Teniszklubban. Homlok-hőmérés, kézfertőtlenítő-állomások, szájmaszkok fogadták a résztvevőket, na meg a kézfogást kerülő köszöntést ajánló plakátok. A résztvevők megfogadták a tanácsokat: a mérkőzések végén ökölpacsival, vagy a teniszütők összekoccintásával köszöntötték egymást a játékosok.

Fényképek a Tisztelt Ász! teniszkupáról Fényképek a Tisztelt Ász! teniszkupáról

Üldögélni sem volt kellemes a 35 fokos hőségben, nemhogy pörgős labdameneteket játszani. A nyár legmelegebb napján mégis sok nagy iramú, kiélezett mérkőzést vívtak a versenyzők mind a 8 ágon. A résztvevők között volt az országgyűlési képviselők közül Dankó Béla, dr. Szűcs Lajos (mindketten FIDESZ-MPSz) és Molnár Gyula (MSZP), a helyettes államtitkárok közül pedig dr. Beneda Attila (EMMI), Csampa Zsolt (BM), Vartus Gergely (ITM). Egy-egy megyei kormánymegbízott és közgyűlési elnök mellett hét egykori FIDESZ-MPSz-es-, nyolc egykori MSZP-s-, és egy volt SZDSZ-es parlamenti képviselő ragadott teniszütőt, valamint tizenhárman a volt miniszterek és állami vezetők közül.

Fényképek a Tisztelt Ász! teniszkupáról Fényképek a Tisztelt Ász! teniszkupáról

A verseny jól megérdemelt díjait Forgács István versenyigazgató, Csampa Zsolt a Parlament SE elnöke, dr. Szűcs Lajos, a Parlament SE alelnöke, Farkas Bertalan első magyar űrhajós, Scherer Zsolt a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal elnöki kabinetjének igazgatóhelyettese, a MEKH sajtófőnöke, Érsek-Csanádi László, a Porsche Hungária Kft. közületi értékesítési igazgatója, Nagyiványi Tamás, a Basic Line Kft. ügyvezető igazgatója, Rácz Róbert, az Izsáki Házitészta Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója, Justin István, a Szamos Marcipán Kft. ügyvezető igazgatója és Székely Sarolta a Piac és Profit főszerkesztője adták át.
A rendezvény fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt.

Fényképek a Tisztelt Ász! teniszkupáról Fényképek a Tisztelt Ász! teniszkupáról

Kiemelt támogatók: E.ON Hungária Zrt., Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal, NKM Nemzeti Közművek Zrt.
Támogatók: Porsche Hungária Kft., Izsáki Házitészta Termelő és Kereskedelmi Kft., Basic Line Kft., Szamos Marcipán Kft., Park Teniszklub
Média támogatók: Mix Magazin, mfor.hu, privátbankár.hu, piacesprofit.hu
Az esemény szervezője: Parlament SE, HGS PR Ügynökség

A 43. Tisztelt Ász! tenisztorna első helyezettjei voltak:
Agassi ág: Sonkodi Balázs – Justin István
Becker ág: Vartus Gergely – Zsombor Zoltán
Borg ág: Sági István – Tanka Attila
Federer ág: Tóth Ferenc – Balázs György
Sampras ág: Beneda Gábor – Velkey György
Nadal ág: Puch László – Baja Ferenc    
Djokovics ág: Varga Zoltán – Juhász Ferenc    
Murray főág: Lakos Imre – Pakányi Pál

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.