<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Bundestag, azaz Németország parlamentjének alsóháza úgy tűnik, mégis támogatná fegyverek szállítását Ukajnába.

A Bundestag külügyi bizottságának vezetője, Norbert Röttgen kijelentette, hogy támogatja a fegyverek Ukrajnába küldését - írja a The Guardian a vezető Twitter-posztjára hivatkozva.

Németország eddig megtagadta fegyverek küldését Ukrajnának, még az Észtországból szállított német eredetű fegyverek kibocsátását is megakadályozta. Bár Röttgen nem tagja a német kormánykoalíciónak, ez lehet a berlini viták előjele is, amely minden bizonnyal kiéleződik.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.