<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. (DKÜ) a 4iG által vezetett konzorcium ajánlatát nyertes ajánlatként hirdette ki.

A Hálózati aktív és passzív eszközök beszerzése tárgyában keretmegállapodás megkötésére irányuló közbeszerzési eljárás két részből áll: Homogén hálózati eszközök és kiegészítők, valamint Általános hálózati eszközök és kiegészítők beszerzése. Az eljárás mindkét részében az egyik nyertesként a 4iG vezette közös ajánlattevői konzorciumot hirdette ki a DKÜ (az első részre további 4, illetve második részre 3 másik ajánlat mellett) - közölte a cég.

A keretmegállapodás keretösszege nettó 300 milliárd forint. A keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, az érintett szervezetek igényei alapján az egyes konkrét beszerzések újra versenyeztetésre kerülnek a keretmegállapodásban résztvevő konzorciumok között. A keretmegállapodás időtartama a hatálybalépésétől számított legfeljebb 42 hónap.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.