<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigénylést nyújt be a titkos gázszerződések miatt. 

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigénylést nyújt be és perelni fog azért, hogy megtudja, mennyiért kapja Magyarország a gázt az oroszoktól – jelentette be keddi, online sajtótájékoztatóján a DK alelnöke.

Varjú László ma tett bejelentést. Fotó: Facebook/DKVarjú László ma tett bejelentést. Fotó: Facebook/DK

Az „Orbán-Putyin-gázpaktumról” beszélő politikus azt mondta, hogy a kormány idén egy soha nem látott rezsiemelést hajtott végre, „egyik napról a másikra hétszeresére emelte a gáz árát” - áll a DK közleményében.

Hétszeres gázárat fizetnek az emberek, családok, idősek, és nem ritkán akár 10-12-szeres gázárat fizetnek a magyar vállalkozások. Mindezt úgy, hogy valójában senki nem tudja Orbán Viktoron és Vlagyimir Putyinon kívül, hogy mennyi pénzért kapjuk a gázt Oroszországtól - folytatta a DK energia- és rezsiügyi árnyékminisztere, kijelentve: egyetlen kormány sem teheti meg, hogy eltitkolja az ország elől, mennyiért veszi a gázt.

Az Árnyékkormány szerint egyetlen kormány sem teheti meg, hogy eltitkolja az ország elől, hogy mennyiért veszi a gázt, különösen nem teheti meg egy hétszeres kormányzati gázáremelés után! Tudni akarjuk, hogy Putyin keres-e a hétszeres gázáron és háborújára megy el a pénzünk, vagy Mészáros Lőrinc és a fideszes gázoligarchák keresnek a rezsiszámlákon!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.