2p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigénylést nyújt be a titkos gázszerződések miatt. 

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigénylést nyújt be és perelni fog azért, hogy megtudja, mennyiért kapja Magyarország a gázt az oroszoktól – jelentette be keddi, online sajtótájékoztatóján a DK alelnöke.

Varjú László ma tett bejelentést. Fotó: Facebook/DK
Varjú László ma tett bejelentést. Fotó: Facebook/DK

Az „Orbán-Putyin-gázpaktumról” beszélő politikus azt mondta, hogy a kormány idén egy soha nem látott rezsiemelést hajtott végre, „egyik napról a másikra hétszeresére emelte a gáz árát” - áll a DK közleményében.

Hétszeres gázárat fizetnek az emberek, családok, idősek, és nem ritkán akár 10-12-szeres gázárat fizetnek a magyar vállalkozások. Mindezt úgy, hogy valójában senki nem tudja Orbán Viktoron és Vlagyimir Putyinon kívül, hogy mennyi pénzért kapjuk a gázt Oroszországtól - folytatta a DK energia- és rezsiügyi árnyékminisztere, kijelentve: egyetlen kormány sem teheti meg, hogy eltitkolja az ország elől, mennyiért veszi a gázt.

Az Árnyékkormány szerint egyetlen kormány sem teheti meg, hogy eltitkolja az ország elől, hogy mennyiért veszi a gázt, különösen nem teheti meg egy hétszeres kormányzati gázáremelés után! Tudni akarjuk, hogy Putyin keres-e a hétszeres gázáron és háborújára megy el a pénzünk, vagy Mészáros Lőrinc és a fideszes gázoligarchák keresnek a rezsiszámlákon!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!