2019. október 13. 09:24
mfor.hu

Így biztatja a nagyobbik kormánypárt a szimpatizánsait, hogy menjenek el szavazni.

A reggel hetes adatok szerint aktívan kezdték a magyarok a mai önkormányzati választást: Budapesten és a polgármester szexbotránya miatt felpezsdült Győrben is sokkal többen mentek el szavazni, mint öt évvel ezelőtt. A magasabb részvételi arányra azt szokták mondani az elemzők, hogy az ellenzéknek kedvez. Ez lebeghetett a Fidesz-központ szeme előtt is, ugyanis az első részvételi adatok nyilvánosságra hozatala után ezt posztolták a Facebookra:

Hiába, Magyarországon a kommunistázás örökzöld sláger.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek november legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 528 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.