TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Kormányrendelet jelent meg róla.

A hétfői, 120. számú Magyar Közlöny egyik rendelkezése szerint

mától a közúti szállítókra is kiterjesztették a 24 hónapos munkaidőkeretet.

A koronavírus-járvány miatt összeállított gazdaságvédelmi akcióterv egyik nagy port kavart intézkedése volt, amikor lehetővé tették a cégeknek, hogy egyoldalúan rendeljenek el két éves munkaidőkeretet.

A kritikák szerint ez a rabszolgatörvény kiterjesztése, mert egy ilyen intézkedés értelmében azok a cégek, melyek a járvány miatt leállnak, előre lepihentethetik a dolgozóikkal a következő két év szabadságkeretét, cserébe, amikor ismét beindul az élet, le kell dolgozniuk az előre kiadott pihenőidőt, vagyis huzamosabb ideig rendelhetik őket arra, hogy hatnapos munkaheteket teljesítsenek.

Mától tehát a fuvarosoknál is előfordulhat ilyen.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.