TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Az utolsó pillanatban, december 30-án jelent meg erről a határozat.

A kormány egy december 30-án, késő este megjelent határozattal helyben hagyta a fővárosi közgyűlés által november végén meghatározott feltételeket a budapesti atlétikai világbajnokságról, ezzel pedig biztossá vált, hogy megrendezzük a 2023-as tornát, írja a hvg.hu.

A főváros egyebek mellett azt kérte, hogy 50 milliárd forintot kapjanak a kerületek az egészségügyi ellátás fejlesztésére a kormánytól, valamint hogy maradjon érvényben a kormány még Tarlós Istvánnal kötött, budapesti közlekedésfejlesztésre vonatkozó megállapodása, továbbá hogy nem csökkenhet a zöldfelület nagysága a stadion megépítésével, sőt, új, minőségi zöldfelületeket kell létrehozni. 

Karácsony Gergely főpolgármester december 31-ig adott időt a kormánynak, hogy kormányhatározatban fogadja el a feltételeket, különben Budapest nem rendezi meg az atlétikai vébét.

A kormány végül az utolsó pillanatban kötélnek állt, a december 30-án este megjelent 1819/2019. számú kormányhatározat üdvözli, hogy a fővárosi közgyűlés egyhangúlag támogatta a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezését és az atlétikai központ megvalósítását, egyúttal megállapítja, hogy a fővárosi közgyűlés által megszavazott feltételek egybeesnek a kormány szándékaival, ezért ezeket 

„elfogadja és támogatólag megerősíti”.

(hvg.hu)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.