<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Bemutatta a lengyel kormány mintegy 212 milliárd  zlotys (16,6 ezer milliárd forintos) gazdaságélénkítő csomagjának főbb pontjait  Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő és Andrzej Duda elnök szerdán.

 A koronavírus-járvány miatti károk enyhítésére alkotott, még ezen a héten konkrét törvénytervezetekben részletezett program a munkavállalók, a kis- és középvállalkozók támogatását célozza. Tartalmazza a túlzott áremelkedések elleni intézkedéseket, az állami beruházásokat ösztönző lépéseket, és foglalkozik a lengyel bankszektor védelmével, valamint az egészségügy támogatásával is.

Fotó: PixabayFotó: Pixabay

Új hiteleket tesznek elérhetővé a kis- és középvállalkozóknak, átmeneti mentességet biztosítanak a társadalombiztosítási járulékok és az adó befizetésére, és támogatják azokat, akik a járvány elleni intézkedések következtében nem dolgozhatnak.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.