TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Legalábbis ezt javasolja a francia főváros polgármestere.

Jelentősen kiterjesztené a maszkviselési kötelezettséget Anne Hidalgo, Párizs polgármestere, írja laptársunk, a Privátbankár.hu.

Szajna-part, Párizs. (Illusztráció, Depositphotos) Szajna-part, Párizs. (Illusztráció, Depositphotos)

A politikus a jövőben nem csak a fedett terekben, hanem számos szabadtéri helyszínen is előírná a maszkviselést.

Ide tartoznak például a bevásárlóutcák, a parkok, a piacok, a Szajna-part és minden olyan hely, ahol a párizsiak vagy a turisták sorban állhatnak.

Az intézkedés célja, hogy elkerüljék a járvány kiújulását. A francia kormány a múlt héten már felhatalmazást adott a helyi hatóságoknak a szabadtéri maszkviselés elrendelésére.

A szigort ugyanakkor néhányan nehezen viselik: vasárnap egy párizsi külvárosi mosodában baseball-ütőkkel vert meg két férfi egy másik férfit saját gyerekei előtt, mert az maszk viselésére kérte egyikőjüket.

További részletek a Privátbankár.hu cikkében.   

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.