TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Legalábbis ezt javasolja a francia főváros polgármestere.

Jelentősen kiterjesztené a maszkviselési kötelezettséget Anne Hidalgo, Párizs polgármestere, írja laptársunk, a Privátbankár.hu.

Szajna-part, Párizs. (Illusztráció, Depositphotos) Szajna-part, Párizs. (Illusztráció, Depositphotos)

A politikus a jövőben nem csak a fedett terekben, hanem számos szabadtéri helyszínen is előírná a maszkviselést.

Ide tartoznak például a bevásárlóutcák, a parkok, a piacok, a Szajna-part és minden olyan hely, ahol a párizsiak vagy a turisták sorban állhatnak.

Az intézkedés célja, hogy elkerüljék a járvány kiújulását. A francia kormány a múlt héten már felhatalmazást adott a helyi hatóságoknak a szabadtéri maszkviselés elrendelésére.

A szigort ugyanakkor néhányan nehezen viselik: vasárnap egy párizsi külvárosi mosodában baseball-ütőkkel vert meg két férfi egy másik férfit saját gyerekei előtt, mert az maszk viselésére kérte egyikőjüket.

További részletek a Privátbankár.hu cikkében.   

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.