TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A megmozdulást az SZFE polgárai szervezték.

Az alábbi képen az látható, ahogy a Mindannyiunk szabadsága - megemlékezés 56-ról címmel rendezett demonstráció résztvevői vonulnak ma a Szabad sajtó úton az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 64. évfordulóján.

Fotó: MTI/Mónus Márton Fotó: MTI/Mónus Márton

A tüntetést a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) Hallgatói Önkormányzata szervezte a szellemi szabadság jegyében.  

Várunk mindenkit, aki szeretné kifejezni aggodalmát a közelmúltban hazánkban veszélybe került egyetemes értékekért – ezek közül csak egy az autonóm felsőoktatás. Tartsatok velünk, mindannyiunk szabadságáért!

írták a szervezők előzetesen.

Estére egyes sajtójelentések szerint több ezer, más híradások szerint több mint tízezer ember gyűlt össze a menet végállomása, az Uránia Mozi előtt. A résztvevők beszédeket hallgatnak.  

Az élő közvetítéseken az látszik, hogy a tömeg betölti a Rákóczi utat.

Az SZFE-ügy gazdasági vonatkozásaival A Hét videója sorozatunkban foglalkoztunk.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.