2019. december 10. 15:00
mfor.hu

Ismét kiélezett mérkőzéseket hozott vasárnap a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek Tisztelt Ász! tenisztornája a Park Teniszklubban. Ez nem csak verseny, hanem a sportbarátok találkozója volt.

Csoportmérkőzésekkel indult a verseny, amelyek során a hasonló tenisztudású párosok játszottak körmérkőzést a továbbjutásért. Volt olyan csoport, amelyben hármas holtverseny alakult ki, így csak a nyert és a vesztett játékok aránya döntött. A helyezésekért vívott szettek javarészt egy-egy ponton múltak. Végül nyolc kategóriában hirdetettek győztest a szervezők: a HGS PR Ügynökség és a Parlament Sportegyesület.
A negyvenkettedik Tisztelt Ász! tenisztorna fővédnöke Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke, védnöke Dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára volt. 

Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról


A versenyzők között voltak többek között dr. Pintér Sándor belügyminiszter, dr. Beneda Attila az EMMI helyettes államtitkára, Dankó Béla országgyűlési képviselő (FIDESZ-MPSZ), Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke, dr. Gondos Miklós az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója, Hodruszky Csaba a XVIII. kerületi Kormányhivatal vezetője, Kiss-Parciu Péter a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára, dr. Kiss Elemér volt miniszter, Manninger Jenő országgyűlési képviselő (FIDESZ-MPSz), dr. Pajtók Gábor Heves megyei kormánymegbízott, dr. Sárfalvi Péter az EMMI sportért felelős helyettes-államtitkára, Sonkodi Balázs a Miniszterelnökség miniszteri tanácsadója, dr. Stumpf István volt miniszter és alkotmánybíró, valamint Takács Szabolcs a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa. A volt országgyűlési képviselők közül részt vettek: dr. Baja Ferenc (MSZP, volt miniszter), dr. Bohács Zsolt (FIDESZ-MPSz), dr. Fazakas Szabolcs (MSZP, volt miniszter), dr. Gógl Árpád (FIDESZ-MPSz, volt miniszter), Gúr Nándor (MSZP), Hónig Péter (MSZP), Juhász Ferenc (MSZP, volt miniszter), dr. Karl Imre (MSZP), Lakos Imre (SZDSZ), dr. Molnár Attila (FIDESZ-MPSz, jelenleg Komárom polgármestere), Puch László (MSZP), Sági István (FIDESZ-MPSz), dr. Steiner Pál (MSZP), Szabó István (FIDESZ-MPSz), dr. Varga István (FIDESZ-MPSz), Varga József (FIDESZ-MPSz), Varga Zoltán (MSZP, volt miniszter).

Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról


A Tisztelt Ász! tenisztorna legalább annyira verseny, mint sportbaráti találkozó. A mérkőzések közötti beszélgetések mellett ezt bizonyította az is, hogy dr. Mádi László (volt FIDESZ-MPSz-es országgyűlési képviselő, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakértője) és Molnár Gyula MSZP-s országgyűlési képviselő is kilátogattak az eseményre, habár ezúttal nem tudtak indulni a tenisztornán.

 

Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról


Az eseményt Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő (FIDESZ-MPSZ), a Magyar Tenisz Szövetség elnöke nyitotta meg, majd adta át a díjakat. Szintén díjátadók voltak dr. Sárfalvi Péter az EMMI sportért felelős helyettes-államtitkára, Ács Zsuzsa a privatbankar.hu ügyvezetője, Forgács István versenyigazgató a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója, Juhász Zsolt az Izsáki Házitészta Kft. kereskedelmi igazgatója, Justin István a Szamos Marcipán Kft. ügyvezetője és Pásztor András az mfor.hu ügyvezetője.

Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról


A teniszben szerzett jártasság alapján, nyolc ágon zajló versenyen több mint ötven mérkőzésen dőlt el a dobogós helyek sorsa. 


A 42. Tisztelt Ász! tenisztorna dobogós helyezettjei lettek:
Agassi ág:
I.    Sonkodi Balázs - Justin István
    Kiss Parciu Péter - Tárczy György
II.    Szűcs Lajos – Bohács Zsolt
    Molnár Attila – Becker Balázs

Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról

Becker ág:
I.    Sági István – Tanka Attila
II.    Stumpf István - Balázs György
III.    Karl Imre – Gondos Miklós
    Homonnay Géza – Magyar Atilla

Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról


Nadal ág:
I.    Pajtók Gábor – Beneda Attila
II.    Sepsey Tamás – Polyák László
III.    Buda Dóra – Szabó István    

Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról


Sampras ág:
I.    Szűcs Gábor – Harmat Tamás
II.    Dankó Béla – Tuska Tibor
III.    Fazakas Szabolcs – Harcsár István
    Juhász Ferenc – Varga Zoltán

Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról


Federer ág:
I.    Pintér Sándor – Nagyiványi Tamás
II.    Gúr Nándor – Karácsony Mihály
III.    Manninger Jenő – Erdei Ferenc     
    Sárfalvi Pétert – Dorozsmai Gábor

Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról


Djokovic ág:
I.    Hónig Péter - Kiss Elemér
II.    Varga József – Hodruszky Csaba
III.    Füredi Károly – Németh Antal

Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról Fényképek a Tisztelt Ász! kupáról

Murray ág:
I.    Varga István – Lehocky Tamás
II.    Domokos László – Nagy Csilla
III.    Takács Szabolcs- Pakányi Pál
McEnroe ág:
I.    Gógl Árpád – Spenik Vladimir
II.    Steiner Pál – Budai Ferenc
III.    Lakos Imre – Egerssy Lajos

Az esemény kiemelt támogatói:
Magyar Tenisz Szövetség 
E.ON Hungária Zrt. 

Támogatók:
Porsche Hungária Kft.
Izsáki Házitészta Kft.
Basic Line Kft. (HEAD)
Szamos Marcipán

Média támogatók:
mfor.hu
Mix Magazin 
piacesprofit.hu
privatbankar.hu
 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.