<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A köztársasági elnök tavaly egyszer vette igénybe a rendőrség szolgálati gépét.

Tavaly egy alkalommal, Sátoraljaújhely-Kassa úti céllal, összesen 2 óra 27 percre vette igénybe a rendőrség szolgálati helikopterét Áder János köztársasági elnök – tudta meg az rtl.hu az Országos Rendőr-főkapitányságtól.

Áder János köztársasági elnök 2,5 óráig vette igénybe a rendőrség szolgálati helikopterét (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)Áder János köztársasági elnök 2,5 óráig vette igénybe a rendőrség szolgálati helikopterét (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Az államfő Sátoraljaújhely-Kassa úti céllal repült, a géphasználat értéke a rendőrség belső utasításában szereplő táblázat alapján több mint 1,8 millió forint volt.

A Köztársasági Elnöki Hivatal azt nem árulta el, hogy mi indokolta a helikopterezést. Az rtl.hu cikke ugyanakkor megjegyzi: Áder János tavalyi évre vonatkozó naptára alapján az feltételezhető, hogy az államfő akkor használta a rendőrségi járművet, amikor Zuzana Caputová szlovák köztársasági elnökkel közösen átadta a Sátoraljaújhelytől 5 kilométerre lévő Rákóczi-várkastélyt, majd Kassára utazott.

(rtl.hu)

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.