2019. október 13. 17:27
mfor.hu

Nem úgy, mint Németh Szilárd, aki ma nagyon korán kelt.

A fideszes képviselővel ellentétben, aki már hajnalok hajnalán leadta a voksát, úgy tűnik, a köztársasági elnök kivárt a döntéssel.

Délután 5 órakor jött ki az MTI-ben a kép, miszerint Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita is leadta a szavazatát az önkormányzati választáson a Zugligeti Általános Iskolában, a XII. kerületi 53-as számú szavazókörben.

MTI/Koszticsák Szilárd MTI/Koszticsák Szilárd

Ki és hogyan szavazott összeállításunk további szereplői:

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!