TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Közel 40 ezer új koronavírusos fertőzöttet regisztráltak egyetlen nap alatt az USA-ban, Taxasban le kellett állítani az újranyitást. Brazíliában még ennél is több az új fertőzött.

Csütörtökön szomorú rekord dőlt meg az Egyesült Államokban: egyetlen nap alatt 39 818 új koronavírusos megbetegedést regisztráltak. Amióta elkezdődött a járvány, nem volt még ilyen magas a napi új fertőződések száma; az pedig különösen aggasztó, hogy az előző csúcs még április 24-én volt. A Reuters beszámolója szerint a kiugró növekedésre csak részben adhat magyarázatot az elvégzett tesztek száma: növekszik ugyanis a pozitív tesztek aránya is.

A járvány a keleti partról most inkább nyugat-délnyugat felé húzódik. Texasban a kormányzó rendeletben állította le a gazdasági újranyitást az újra erőteljes növekedésnek indult esetszám miatt, de Kaliforniában, Arizonában, Floridában is ugrásszerűen nőtt az új fertőzöttek száma.

Miami Beach, Florida, újranyitás - túl korai volt még? Forrás: depositphotos Miami Beach, Florida, újranyitás - túl korai volt még? Forrás: depositphotos

Globálisan egyébként elérte a 9,58 milliót az összes esetszám, több mint 488 ezer ember halt bele a koronavírus szövődményeibe. Brazíliában továbbra is meredeken emelkedik a járványgörbe, itt emelkedik leggyorsabban a fertőzöttek száma - egy nap alatt 42 725 fertőzést regisztráltak, az összes eset száma elérte az 1,23 milliót, közel 55 ezren haltak meg. A brazil elnök, Jair Bolsonaro a Bloomberg beszámolója szerint azt állítja, ő is átesett a betegségen.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.