<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az amerikai elnök, Joe Biden kilátásba helyezte, hogy kibertámadásokat hajtanak végre Oroszország ellen.

Joe Biden megadta a lehetőséget az Oroszország elleni kibertámadásokra – számolt be az NBC. Joe Biden elnöknek többféle lehetőséget tártak fel arra, hogy az Egyesült Államok olyan kibertámadásokat hajtson végre, amelyek célja Oroszország katonai előrenyomulásának megzavarása Ukrajnában – jelentette az NBC News négy olyan személyre hivatkozva, akiknek információik vannak a kiberbiztonsági tanácskozásról.

Az amerikai hírszerzés és katonai tisztviselők által javasolt lehetőségek széles körűek, amelyek magába foglalják az informatikai módszereket is. Ilyenek lehetnek az internetkapcsolat megzavarását Oroszországban, az áramellátás leállítását vagy a vasúti váltók manipulálását – jelentette az NBC.

Az amerikai hadsereg célja az lenne, hogy olyan lépéseket tegyenek, amelyek megzavarják az orosz támadást, de nem vezetnek az Egyesült Államok Oroszország elleni háborús cselekményéhez. Az Egyesült Államok nyilvánosan nem ismerte el a műveletek végrehajtását – közölte az NBC. Ettől függetlenül az amerikai tisztviselők úgy vélik, hogy a következő időszakban előfordulhatnak orosz hackertámadások. Ezt azzal indokolták, hogy mi is bármit megtehetünk velük, ők ezekre ők is képesek.

Érdemes megemlíteni, hogy csütörtökön számos orosz intézmény honlapja nem üzemelt, így a Kreml, vagy a Duma oldalát sem lehetett elérni.

További információk az ukrán háborúról itt érhetők el:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.