2018. szeptember 4. 10:36
mfor.hu

Olyan buszokat állított forgalomba a BKV, amiket a horvátok és Debrecen városa is lepasszolt.

"Sem Fiumének, sem Debrecennek nem kellettek, így természetesen a fővárosban álltak forgalomba a rijekai csuklósok" - írja Facebook-oldalán az Omnibusz blog.

Szeptember 3-án álltak forgalomba ugyanis azok a Mercedes Citarók, amelyeket a fiumei közlekedési vállalat a sorozatos műszaki hibák miatt visszaadott a gyártónak. Ezeket a debreceni Intertanker Zrt. megvásárolta, de a hajdúsági létük is tiszavirág életű volt, így végül Budapestek álltak forgalomba a problémás buszok.

Legutóbb 12 darab 14 éves Van Hool típusú csuklós buszt vett a BKV Svájcból. Tekintve, hogy a fővárosi buszpark átlagéletkora 13 év, ez a vásárlás inkább visszalépés volt ebből a szempontból. A most forgalomba állított problémás buszok átlagéletkora a hírek szerint mindössze 9 év.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.