<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A korábbinál is rosszabb minősítést kapott az európai járványvédelmi központ térképén Magyarország, most már nincs olyan régió, amely ne a legsúlyosabb helyzetre utaló jelzést kapta volna.

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) legfrissebb térképén egész Magyarország a legsúlyosabb helyzetet jelző, sötétvörös színnel szerepel. A térképen az elmúlt két hét teszteredményei alapján jelzik az Unió különböző térségeinek átfertőzöttségét. A sötétvörös szín azt jelenti, hogy az adott régiókban több mint 500 fertőzés jut minden százezer emberreírta meg a HVG.

Az ECDC legújabb térképeAz ECDC legújabb térképe

A térkép eggyel korábbi változatán még volt néhány északnyugati régiója Magyarországnak, ahol 200 és 500 közé esett a százezer főre eső fertőzések száma, így ezek még vörös minősítést kaptak.

hirdetés

Magyarország nincs egyedül a régióban: Ausztria, Csehország, Szlovénia és Szlovákia is teljesen sötétvörösbe borult, Romániában és Lengyelországban pedig nagyjából az ország fele kapta a legsúlyosabb, míg a másik fele a sima vörös besorolást.

A legkedvezőbb, zöld jelzést csak Szardínia szigete érte el a kontinensen, a második legjobb, sárga besorolást kapta Portugália egésze, Olaszország nagy része, és néhány dél-, illetve északkelet-francia régió is.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.