<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Inotai András szerint a magyar társadalom hamar rá fog jönni, átverték.

„Az ellenzéknek nem a következő négy évre, hanem a következő néhány hónapra kell készülnie, arra, hogy akkor mit csinál majd, amikor ez az elhülyített magyar társadalom rá fog jönni, nagyon át lett verve” – mondja Inotai András, az MTA Világgazdasági Kutatóintézet korábbi vezetője a hirklikk.hu portálnak.

A szakértő hozzátette, nem akar pánikot kelteni, de az látszik, hogy bármikor lecsaphat nálunk is egy argentin-típusú válság, Orbán pedig nem tud, soha nem is tudott válságot kezelni.

„ Nagyon örülök, hogy nekik kell kilapátolniuk azt a szemetet, amit 12 év alatt összehordtak, igen boldogtalan lettem volna, ha az ellenzék nyakába varrják ezt a feladatot. Négy hónapon belül hatalmas gazdasági válság lesz Magyarországon. Már most is az van, de ez semmi ahhoz képest, ami ránk vár” – jelentette ki Inotai András.

A szakértő szerint Orbán Viktor nem tud válságot kezelni. Fotó: depositphotosA szakértő szerint Orbán Viktor nem tud válságot kezelni. Fotó: depositphotos

A szakértő elmondta, Orbán úgy került hatalomra 2010-ben, hogy magunk mögött hagytuk a 2008-as pénzügyi válságot. „Megjegyzem, ha Gyurcsány 2006-ban lemond, és Orbán átveszi a hatalmat, akkor ma már nincs Fidesz, szétverte volna a válság Orbán pártját” – tette hozzá.

Inotai András kifejtette, Orbán Viktor majd okolja a világot, Brüsszelt, bárkit, mindenki bűnös lesz, csak éppen ők nem.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.