Év végi számunkban betekintést engedünk a Kieselbach-aukciókba és a 2020-ban 25 éves galéria generációváltásába. Ünnepi csemegékkel készültünk a kultúra, az utazás és a gasztronómia szerelmeseinek. Őket baszkföldi kulináris kalandozásra, különleges kiállításra, kihagyhatatlan színházi programra hívjuk.
Olvassa el a cikkajánlónkat és keresse december 18-tól a Piac és Profit magazint az újságárusoknál, ha lépést akar tartani a legfrissebb üzleti és társasági trendekkel!
Megrendelését itt adhatja le:
https://piacesprofit.hu/elofizetes/
Az étel, ami történetet mesél, és kapcsolatot teremt
Ha megkérdezünk egy spanyolt, hogy hol a legjobb a konyha az országban, biztosan a baszk tartományokat említi. Így hát felkerekedtünk mi is, hogy felfedezzük Észak-Spanyolország egyik legkülönlegesebb régióját. A Piac & Profit képes beszámolójából megismerheti San Sebastian különleges kulináris kínálatát, a tájat és az ott élő emberek szokásait. Gasztrokalauzunktól megtudtuk azt is, hogyan lehet a turizmus negatív lábnyomát minimalizálni és hogyan lehet a társadalmi hasznosságát maximalizálni. Ne hagyja ki ezt a páratlan utazást, kóstoljon bele San Sebastian Michelin-csillagos miliőjébe a decemberi Piac & Profit hasábjain keresztül!