<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Lebron James-nek, a Los Angeles Lakers kosarasának azért kell 15 ezer dollárt befizetnie, mert az Indiana Pacers elleni meccsen obszcén módon örült az egyik hárompontosának. 

15 ezer dollárra, jelenlegi árfolyamon közel 5 millió forintra büntette az NBA Lebron James-t, a Los Angeles Lakers kosarasát, mivel az Indiana Pacers elleni meccsen „obszcén gesztust” mutatott be. Az eset kevesebb, mint másfél perccel a rendes játékidő lejárta előtt történt, amikor James dobott egy hárompontost, amit úgy ünnepelt, mintha az ágyékát markolászná.

Lebron Jamesnek meg sem kottyan a bírság. Fotó: silverscreenandscroll.comLebron Jamesnek meg sem kottyan a bírság. Fotó: silverscreenandscroll.com

James büntetésénél csak kevéssel magasabb az idei magyarországi éves bruttó átlagkereset.

 

Más kérdés, hogy a bírságot aligha érzi meg a Lakers és az NBA legnagyobb sztárja, lévén, hogy ő az észak-amerikai profi kosárlabda liga - s ily módon a világ - legjobban fizetett játékosa, az elmúlt 12 hónapban 111,2 millió dollárt keresett, ez jelenlegi árfolyamon több mint 36 milliárd forint.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.