<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja megszakította a Magyar Újságírók Válogatott három évig tartott győzelmi sorozatát a vasárnapi megrendezett Csúcs Kupa kispályás labdarúgó tornán.

Két magabiztos győzelme után, küzdelmes, döntőnek beillő mérkőzésen kerekedett felül az Országgyűlés az Üzletemberek Csapata felett. Az olykor szikrázó összecsapáson a politikusok uralták a játékot, ám mégis csak egy gól született, egy kapus kirúgás szemfüles blokkolásával.

A Magyar Újságírók Válogatott és a Magyar Színészválogatott osztoztak a harmadik és a negyedik helyezésen a több mint húsz éves hagyományt folytatva, a budapesti Tromoson, vasárnap megrendezett Csúcs Kupa közéleti kispályás focitornán. Kettejük meccsét az újságírók nyerték magabiztosan, akik előbb váratlanul nagy arányban kaptak ki az Országgyűlés csapatától, majd az utolsó pillanatig kiélezett csatában szenvedtek 3-1-es vereséget az Üzletemberektől. A Színészek jól kezdték a tornát, hiszen az első mérkőzésükön csak szoros küzdelemben maradtak alul az Üzletemberek ellen, ám utána sem sikerült javítaniuk a politikusok és az újságírók csapatai ellen.

Mindvégig küzdelmes, nagy iramú összecsapásokat láthattak a nézők. Zárt védekezés, gyors kontrák jellemezték a játékot, olykor futsalt idéző támadás-befejezésekkel. A Színészek csapatában Nemcsák Károly csapatkapitány, a József Attila Színház igazgatója, Jászai Mari díjas és Érdemes művész mellett olyan kiváló művészek játszottak, mint Balázs Pali Fonogram díjas, Zámbó Jimmy díjas énekes, Kiss Zoltán ESTeM-díjas színész, Ruzicska Péter táncművész és koreográfus, Straub Dezső Jászai Mari Díjas színész és rendező, Szondi Tamás színész, Tűzkő Sándor Szivárvány-díjas, Vörösmarty-gyűrűs és Aranyalma-díjas színész és Varga Miklós EMeRTon-díjas, Artisjus-díjas, Magyar Művészetért-díjas énekes és musical színész.

Az Újságírók csapatában Borsi László (Hatoscsatorna) csapatkapitány vezetésével lépett pályára többek között Antalics Ádám és Ilku Miklós (Index), Jeney István (My Music), Kovács Dénes (Hatoscsatorna), Selmeczi Richárd (Online Media) és Somos András (ATV).

Magyar Zoltán az Országgyűlés szövetségi kapitánya vezetésével többek között Csampa Zsolt a BM helyettes államtitkára, Dr. Horváth Ákos ügyvéd, Kovács Norbert a Nemzeti Sportközpontok főigazgatója, Dr. Kőszegi Géza a Miniszterelnökség intézményvezetője, Nádudvary Zoltán az Országgyűlési Múzeum munkatársa, Dr. Nobilis Márton az Agrárminisztérium miniszteri kabinet vezetője és Dr. Zsilinszky László az EMMI főosztályvezetője alkották a csapatot.

Az Üzletemberek második helyezésének az növeli az értékét, hogy legutóbb 2016-ban értek el ilyen jó eredményt. Akik ezt kiharcolták: Andréka László, Andréka Mihály Dávid, Boldog Péter, Eőry Gábor, Gelencsér Gábor, Németh Gábor, Péntek Róbert, Rácz Roland és Sebestyén László.

hirdetés

A csapatok megszavazták a legjobb játékosukat: Horváth Ákos (Országgyűlés), Jenei István (Újságírók), Kiss Zoltán (Színészek), Péntek Róbert (Üzletemberek).

A torna gólkirálya Ilku Miklós (Újságírók) lett 5 góllal.

Az esemény fővédnöke Kövér László, a Parlament elnöke volt.

A díjakat Csampa Zsolt, a Parlament Sportegyesület elnöke, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, Eőry Gábor, a Takarékbank Zrt., ügyvezető igazgatója és Forgács István, az eseményt szervező HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója adták át.

Főtámogatók:  E.ON Energiamegoldások Kft., Takarékbank Zrt.

Támogatók: Porsche Hungária Kft, Horfer Serleg Kft.

Médiatámogatók: privátbankár.hu, mfor.hu, piac és profit.hu, Mix Magazin

Az esemény szervezői: Parlament SE és a HGS PR Ügynökség

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.