<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ha megtartja előnyét, ő az USA új elnöke.

Amerikai sajtójelentések szerint 95 százalékos feldolgozottságnál Joe Biden 0,1 százalékponttal vezet Donald Trump előtt, előnye pedig várhatóan növekedni fog.

Ha nyer, akkor 20 elektori szavazatot szerez a jelenlegi 253 mellé, és ezáltal átlépi a győzelemhez szükséges 270-es küszöböt.

Joe Biden a  választások éjszakáján. (Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo)Joe Biden a választások éjszakáján. (Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo)

Hasonló forgatókönyv játszódott le Georgiában is, ahol Biden szintén átvette a vezetést ma reggel. Ott a demokratapárti jelölt alig ezer szavazattal, de vezet Trump előtt 99 százalékos feldolgozottságnál.

Donald Trump szerint az amerikai választást elcsalták a levélszavazatokkal, ezért a Legfelsőbb Bírósághoz kíván fordulni. 

Háttéranyagunkat a választásról itt olvashatják: Pár ezer szavazat Trump és Biden között – még mindig nincs új elnök.  Tovább cikkeink az amerikai elnökválasztásról pedig itt érhetők el!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.