2p

Már több mint 5 éve, hogy a világ egyik leghíresebb és leggazdagabb sportolója Cristiano Ronaldo beszállt a szállodaiparba, és az idei évben fogják megnyitni legújabb hoteljét, a Marrákes Hotelt.

A sztársportolóknak sokszor gondot okoz, hogy mit kezdjenek a karrierjük végeztével, vannak, akik maradnak a szakmában, vannak, akik nem tudnak mit kezdeni az évek alatt megkeresett milliókkal, de akadnak olyanok is akik tudatosan befektetik a pénzüket, és beszállnak valamelyik iparágba. Nem meglepő, hogy Cristiano Ronaldo a legutolsó kategóriába tartozik, hiszen az egész karrierje tudatosan lett felépítve, nem véletlen, hogy még 35 évesen is top szinten futballozik, és az idei idényben is már több mint 20 gólt termelt az olasz bajnokságban.Ronaldo kezdetben 54 millió fonttal szállt be a szállodaiparba, amelyből négy szállodát húzott fel. Az első szállodája a szülőföldjén, Madeira-szigetén, Funchalban nyitott meg, a hotel a Pestana CR7 nevet kapta, és a lenyűgöző kilátás mellett, óriási luxus várja az odalátogatókat. De nem állt meg egynél a sztársportoló, Portugália fővárosában, Lisszabonban, Madridban és New Yorkban is felépített egy hatalmas szállodát.

Ronaldo a portugál szállodalánc, a Pestana Hotel Groups partnere lett 2015-ben: „A futball a munkám, de az életem nem csak ebből áll majd. A világ legjobb csapatával egy újabb projektbe fogtam bele. A jövőmre, a családomra, a fiamra gondolok, s bár még fiatal vagyok, de nagyon izgalmasnak találom ezt az üzletet”- nyilatkozta korábban a Juventus jelenlegi játékosa.

Ronaldo azonban nem csak a gólgyártást folytatja 2020-ban, hanem a szálloda projekt is tovább folytatódik, és az idei évben fog megnyílni a Marrékes Hotel, Marokkóban. Egy éjszaka a tervezett szállodában mintegy 200 euróba fog kerülni. A Pestana CR7 szálloda két étteremmel, üzleti központtal és gyógyfürdővel is fog rendelkezni. Továbbá a hotel otthont fog adni egy kisebb múzeumnak is, valamint a szobák falait Ronaldóról rajzolt fotók fogják díszíteni.

Közben pedig a pályán is akad bőven tennivalója a portugál játékosnak, hiszen az Unibet szerint elég kiélezett harc folyik a Seria A-ban a bajnoki címért, és a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből  is illene továbbjutniuk, de az első meccsen elszenvedett Lyon elleni vereség után nem lesz könnyű dolga a csapatnak. De még így is a Juventus a továbbjutás esélyese, a 1xBet szerint.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!