1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Ha meglesznek az engedélyek, már augusztus 20-án mindenki használhatja a hidat.

A tervezett, őszi határidő helyett már nyáron befejeződhet a Lánchíd felújítása - jelentette be egy Facebook-posztban a főpolgármester. Karácsony Gergely kiemelte: Magyarországon ugyan megszokhattuk, hogy a beruházások csúsznak, ez azonban gyorsabban halad, így másfél hónappal korábban végezhetnek a munkálatokkal.

Ezen a hétvégén már el lehet sétálni a híd előtti sétányon, és ha kiadják az engedélyeket, akkor augusztus 20-án már mindenki, a közösségi közlekedés és a biciklisek mellett a gyalogosok is használhatják a hidat - mondta el Facebook-videójában Karácsony.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!