<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Székesfehérvár és Gárdony között szombat hajnaltól egy vágányon megindulhatott a vonatközlekedés, mert van áram a felsővezetékben. Ugyanakkor délutánig több vonalon fennakadásokra kell számítani.

Korábban több száz utas rekedt a Gárdony-Székesfehérvár közötti vasútpályán, mivel a vihar leszakította a felsővezetéket és megrongálta a sínpályát. A Déi pályaudvar és Kelenföld között pedig kiment az áram, ezért több győri, pécsi járatot is töröltek.

Székesfehérvár és Gárdony között szombat hajnaltól egy vágányon megindulhatott a vonatközlekedés. Fotó: PixabaySzékesfehérvár és Gárdony között szombat hajnaltól egy vágányon megindulhatott a vonatközlekedés. Fotó: Pixabay

Fa dőlt a viharban a vasúti pályára és a felsővezeték is megrongálódott Székesfehérvár és Ódinnyés között péntek este. Ez okoz fennakadást, késéseket a vonatközlekedésben.

Szombat hajnaltól ugyanakkor egy vágányon megindulhatott a vonatközlekedés Székesfehérvár és Gárdony között. A másik vágányon várhatóan délig tart a péntek esti heves viharban leszakadt felsővezeték helyreállítása.

Továbbra is késésekre, pótlóbuszokra, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra, illetve vonatelmaradásokra kell számítani a Budapest-Székesfehérvár vonalon közlekedő vonatok esetében. A fennakadások várhatóan kora délutánig tartanak.

A teljes helyreállításig a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa, a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca és a Budapest-Székesfehérvár-Veszprém vonalon közlekedő vonatok esetében továbbra is fennakadásokra, késésekre és korlátozásokra lehet számítani.

A MÁVINFORM közölte azt is hogy a Budapest-Győr-Hegyeshalom és a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalakon jelentősen, akár 60-150 perccel hosszabb menetidőkre kell számítani péntekről szombatra virradó éjjel, mert a Déli pályaudvar és Kelenföld között nincs áram a felsővezetékben. A hiba okát még keresik a szakemberek. A Déli pályaudvar (Alkotás utca) és Budapest-Kelenföld (Etele téri autóbusz megállóhely) között pótlóbusz szállítja az utasokat - tették hozzá.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.