<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Először nyerte meg az MVM csapata a Footgolf Csúcs Kupát. Az egyéni verseny győztese ismét Czirbus Tamás lett.

A vasárnap megrendezett Footgolf Csúcs Kupán a Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatott, a Magyar Újságírók Válogatott, az MVM és az Üzletemberek csapatai versenyeztek egymással Kisorosziban, a Magyar Footgolf Clubban. Aki járt már valaha golfpályán, emlékezhet a gondozott növényzetre, a frissen nyírt pázsitra, a magával ragadó természeti környezetre.

Aki pedig footgolfozott, az megismerte ennek a környezetnek a másik arcát is: trükkös dombocskák, „útban lévő” bokrok, vagy homokakadályok… Ilyen és hasonló nehézségeket kell leküzdeni egy footgolf versenyen, lábbal juttatva el a futball labdát a rövidebb-hosszabb szakaszokon az elrúgó ponttól a lyukig.

A vasárnap nyolcadik alkalommal megrendezett Footgolf Csúcs Kupán 18 szakaszt teljesítettek a játékosok, mintegy háromórás séta közben törekedve arra, hogy minél kevesebb rúgással juttassák be a labdát a lyukakba. Forgács István tornaigazgató, a rendező HGS PR Ügynökség vezetője elmondta:

„Évről évre bővül a Csúcs Kupa mezőnye, köztük olyanokkal, akik először próbálják ki ezt a játékot. Örömteli látvány volt az is, hogy a mai versenyen minden korosztály képviseltette magát, többen a családjukkal együtt vágtak neki a versenynek.”

Gelencsér Gábor társszervező, a Magyar Footgolf Szövetség alapítója elmondta:

„Több mint tíz évet dolgoztam azért, hogy minél ismertebbé váljon a footgolf itthon és külföldön egyaránt. Ezen a versenyen is jó volt látni, hogy a footgolf népszerűsége növekszik. Itt is megmutatkozott, hogy már az első játékélmény is meg tudja alapozni a footgolf iránti szeretetet.”

A Footgolf Csúcs Kupa csapatversenyét az MVM csapata nyerte, javítva a tavalyi bronzérmes helyezésükön. Az egyéni verseny győztese Czirbus Tamás lett, aki ezzel megvédte a tavalyi címét.

Az esemény rangját jelzi, hogy Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt a Footgolf Csúcs Kupa fővédnöke.

A díjakat Gerencsér Gábor mellett dr. Czirbus Tamás az MVM Energetika Zrt. MSZVH koordinációs vezetője és Rácz Roland, az Izsáki Házitészta Kft. területi értékesítési vezetője adták át.

Egyéni verseny végeredménye:

 1. Czirbus Tamás 74 pont (MVM)
 2. Szondi László 75 pont (Országgyűlés)
 3. Mohi Áron 77 pont (MVM)

Csapatverseny végeredménye:

 1. MVM
 2. Újságírók
 3. Üzletemberek
 4. Országgyűlés

Főtámogatók:

 • MVM
 • E.ON Energiamegoldások Kft.

Támogatók:

 • Audi
 • Basic Line Kft. (Head)
 • Horfer Serleg Kft.
 • Izsáki Házitészta Kft.
 • Volkswagen

Médiatámogatók:

 • mfor.hu
 • mixonline.hu
 • piacesprofit.hu
 • privatbankar.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.