<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Már nemcsak a jelenlegi amerikai elnök, hanem elődje is kiejtette a népirtás szót. 
 

Donald Trump, aki korábban többször is elismerően emlegette Vlagyimir Putyint, a Fox News vendége volt. Amellett, hogy a Biden-adminisztrációt szidalmazta a rekordmagas inflációs mutatók miatt, kitért az ukrajnai eseményekre is. Ezzel kapcsolatban a műsorvezető kérdésére így fogalmazott:

nagyon szomorú ezt látni. Ami Ukrajnában történik, az népirtás.

A volt elnök nem tagadta meg önmagát az interjú során, ugyanis úgy fogalmazott, hogy neki köszönhető az, hogy az Egyesült Államok a legerősebb nukleáris nagyhatalom, majd ismételten kijelentette, hogyha ő lenne hatalmon, akkor Vlagyimir Putyin nem döntött volna Ukrajna lerohanása mellett.

(The Hill)

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.