1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Stratégiai együttműködési megállapodást köt a magyar kormány és a Bayer Construct építőipari vállalat.

Erről jelent meg kormányhatározat a kedd este publikált Magyar Közlönyben. A határozatban ennél több részlet nem szerepel, csak hogy a kormány Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert bízza meg azzal, gondoskodjon a megállapodásról.

A Bayer Construct egyre inkább megkerülhetetlen szereplőnek tűnik az építőiparban. Olyan projektek fűződnek a nevéhez, mint a Puskás Aréna felújítása vagy a Bosnyák térnél épülő Zugló Városközpont projekt. A lakáspiacról indult cég egyre több állami megrendelést és állami segítéséget kap. A zuglói beruházást például nemzetgazdaságilag kiemelt beruházássá minősítették, ezzel megkerülve sok helyi szabályozást, majd később a projekt nagy részét megvásárolta az állam, mondván, hogy állami cégeknek és intézményeknek épít majd irodát a cég - írta a Telex.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!