<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Színes Erzsébetváros Facebook oldalán számolt az előterjesztésről.

A belső-erzsébetvárosi zárórával és az az alól mentesítő kritériumrendszerrel kapcsolatos döntéseket előkészítő munkacsoport teljes mellőzésével hozhat döntést lényeges változásokról a VII. kerületi képviselő-testület. A hozzánk eljutott előterjesztés tervezet alapján a testület csak a péntek és a szombat estét hagyná meg (szombati és vasárnap éjfélen túli nyitvatartással), a hét többi öt napján pedig minden vendéglátóhelyre egységesen alkalmazná fűnyíró elv mentén az éjféli zárórát  - írja a Színes Erzsébetváros a Facebook oldalán.

Úgy vélik, ha a képviselő-testület ezt az előterjesztést ebben a formában, minden valós előkészítés és előzetes egyeztetés nélkül megszavazza, azzal az önkormányzati vezetés végleg leszámol azzal az illúzióval, hogy igyekszik átgondolt, az érintett felek mindegyikével egyeztetve szabályozni. A beadvány láthatóan meg sem próbál reflektálni a várható hatásokra, csupán ujjal mutogat az államra és a rendőrségre.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.