TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Megvan a Nemzeti Választási Iroda új vezetője - az Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkára veszi át a hivatalt.

A hétfői Magyar Közlönyből kiderül: a miniszterelnök szeptember 14-i hatállyal felmenti dr. Nagy Attila Mihályt, az Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkárát e tisztségéből. A javaslatot az igazságügyi miniszter tette, Orbán Vikor a felmentés indoklásaként más fontos megbízást jelölt meg.

Ugyanebből a közlönyből az is kiderül, mi volt ez a más fontos megbízatás: szeptember 15-i hatállyal a miniszterelnök javaslatára a Nemzeti Választási Iroda elnökévé nevezi ki dr. Nagy Attila Mihályt a köztársasági elnök. Áder János kilenc évig terjedő időtartamra adott megbízást a korábbi helyettes államtitkárnak.

Tegnap egyébként megkapta a kinevezését is a köztársasági elnöktől:

Áder János köztársasági elnök (j) átadja a kinevezési okmányt Nagy Attila Mihálynak, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) új elnökének a Sándor-palotában 2020. szeptember 14-én. MTI/Bruzák Noémi Áder János köztársasági elnök (j) átadja a kinevezési okmányt Nagy Attila Mihálynak, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) új elnökének a Sándor-palotában 2020. szeptember 14-én. MTI/Bruzák Noémi

Mint ismert, elődje, Pálffy Ilona augusztus 31-i hatállyal, 7 év után mondott le a Nemzeti Választási Iroda elnöki tisztségéről és vonult nyugdíjba.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.