<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
mfor.hu

Megvan a Nemzeti Választási Iroda új vezetője - az Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkára veszi át a hivatalt.

A hétfői Magyar Közlönyből kiderül: a miniszterelnök szeptember 14-i hatállyal felmenti dr. Nagy Attila Mihályt, az Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkárát e tisztségéből. A javaslatot az igazságügyi miniszter tette, Orbán Vikor a felmentés indoklásaként más fontos megbízást jelölt meg.

Ugyanebből a közlönyből az is kiderül, mi volt ez a más fontos megbízatás: szeptember 15-i hatállyal a miniszterelnök javaslatára a Nemzeti Választási Iroda elnökévé nevezi ki dr. Nagy Attila Mihályt a köztársasági elnök. Áder János kilenc évig terjedő időtartamra adott megbízást a korábbi helyettes államtitkárnak.

Tegnap egyébként megkapta a kinevezését is a köztársasági elnöktől:

Áder János köztársasági elnök (j) átadja a kinevezési okmányt Nagy Attila Mihálynak, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) új elnökének a Sándor-palotában 2020. szeptember 14-én. MTI/Bruzák NoémiÁder János köztársasági elnök (j) átadja a kinevezési okmányt Nagy Attila Mihálynak, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) új elnökének a Sándor-palotában 2020. szeptember 14-én. MTI/Bruzák Noémi

Mint ismert, elődje, Pálffy Ilona augusztus 31-i hatállyal, 7 év után mondott le a Nemzeti Választási Iroda elnöki tisztségéről és vonult nyugdíjba.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.