<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Megvan a dátum arról is, hogy meddig ülésezik az Országgyűlés. 

Február 21-től március 10-ig tart az Országgyűlés tavaszi ülésszaka, valamint március 10-én választanak köztársasági elnököt is - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón. 

Novák Katalin válthatja Áder Jánost (Fotó: MTI/Mónus Márton)Novák Katalin válthatja Áder Jánost (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Orbán Viktor miniszterelnök évzáró nemzetközi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a Fidesz Novák Katalint jelöli köztársasági elnöknek. A felkérést Novák Katalin elvállalta. Novák Katalin december 31-ével lemondott a családokért felelős tárca nélküli miniszteri tisztségéről, feladatait Gulyás Gergely veszi át.

Áder János jelenlegi államfő második elnöki mandátuma 2022. május 10-én jár le. Az alaptörvény értelmében másodszor nem választható újra.

Továbbá ismert dátum az is, hogy Áder János április 3-ára írta ki az országgyűlési képviselő-választást, valamint ekkor lesz a gyermekvédelmi népszavazás is. A parlamenti választásról minden fontos információt itt gyűjtöttünk össze. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.