<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem egy, hanem kettő mondatot is találtak.

Márki-Zay Péter a Spirit FM Aktuál című reggeli rádióműsorában árulta el, hogy két szlogenben is megállapodtak az együttműködő ellenzéki pártok - írja az atv.hu.

Márki-Zay Péter (Fotó: MTI/Mohai Balázs)
Márki-Zay Péter (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje szerint a választáson való győzelem csak akkor fog menni, ha mindenki beáll a sorba és közös erővel küzd, és ha azt látja, hogy bárki el akarja buktatni az ellenzék esélyeit, akkor szóvá fogja tenni.

Márki-Zay Péter mint elmondta, a program 90 százalékában megállapodtak a pártok, és azt szeretné, ha a 10 százalékot azok is elfogadnák. Szerinte a pénz is megvan, és úgy gondolja, hogy január elsejével egy egyébként is tervezett kampány elindult. Az arculatot is jóváhagyták és a szlogen is megvan, az egyik az, hogy 

„Legyen Magyarország mindannyiunké”, 

a másik pedig, hogy 

„Egységben Magyarországért”.

(atv.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.