1p

Egy friss kormányhatározat rendelkezik erről.

A hétfő esti Magyar Közlönyben megjelent határozat alapvetően arról szólna, hogy újabb hat évre meghosszabbítják a látvány-csapatsport támogatási programot (TAO-támogatás). Ez immár a második hosszabbítás a támogatási program bevezetése óta, melyhez az Európai Unió áldása is szükséges. Ezt a jelek szerint újra megkapta az Orbán-kormány és az unió nem emelt kifogást a rendszer ellen.

Ám a program meghosszabbítása mellett egy apróbb módosítást is eszközölt a kormány, feltehetően nem véletlenül. A jelenlegi gazdasági környezetre, az energiaárak elszállására tekintettel úgy döntött a kormány, hogy a TAO egy újabb célra is felhasználható lesz.

A határozat szerint úgy hosszabbították meg a támogatási rendszert, hogy

"a meglévő tárgyi eszköz beruházás, felújítás támogatási jogcím keretében az energetikai korszerűsítési és megújuló energia fejlesztési beruházások is támogathatóvá válnak".

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!