<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Energiaválság idején az állami szolgáltató mi másra kell, hogy költse a milliárdokat, mint hogy egy feneketlen zsákba öntse a pénzt.

Az MVM 3,4 millió eurós (1,3 milliárd Ft-os) szponzorációval támasztja ki az FTC-nek vagyonkezelésre átadott új sportcsarnok finanszírozását 2022-ben, számolt be a K-Monitor. A monopolhelyzetű állami közműcég folyamatos költségvetési kisegítésre szorul a rezsicsökkentés miatt, ennek ellenére milliárdokat költ szponzorációra és kommunikációra, gyakran a NER-nek kedves célok érdekében.

A 20 022 néző befogadására alkalmas MVM Dome-ot december 16-án adták át, a Market Zrt. kivitelezésében készült el, a beruházás 116 milliárd Ft-ba került.

Az mfor.hu korábban beszámolt arról, hogy a Sportfive Hungary Kft. végzi - szoros együttműködésben a vagyonkezelő Ferencvárosi Torna Clubbal - a több mint 100 milliárd forintból épült, a múlt év végén átadott MVM Dome üzemeltetését. A februári döntést követően az FTC hivatalos marketingügynöksége közleményében azt írta, a Groupama Aréna esetében már bevált modell garantálja az eredményes és nyereséges működtetést.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.