2019. január 9. 11:29
mfor.hu

Leállt a katinkahosszu.com is. 

A Privátbankár.hu vette észre, hogy azután, hogy az úszónő webáruházát már korábban leállították, az ironstore sorsára jutott a https://katinkahosszu.com/ is. Igaz, itt a tárhelyszolgáltató üzenete szerint még nem az oldal törléséről van szó, hanem a szolgáltató átmenetileg felfüggesztette azt.

A cégadatbázisban egyelőre nem látszik semmi változás az Iron Corporation körül, igaz a 2017-es beszámoló továbbra sincs bent. Egy biztos, az úszónő közösségi oldalán továbbra is aktív hivatkozás él a weboldalra, erre rákattintva, ez a kép fogad minket:

 

 

Érdekesség, hogy Hosszú és testvére nevén lévő, tavaly júniusban bejegyzett, elsősorban az úszóiskolával foglalkozó Iron Swim Kft. tevékenységi körében szerepel egyebek mellett a ruházati kiskereskedelem, a csomagküldés és a könyvkiadás is, ezért egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogyha a jövőben újra árulnák a szurkolói termékeket, akkor ezen a cégen keresztül történne mindez.

(Privátbankár.hu)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.