<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a kormány megerősítette a Pécsi Mecsek Futball Club új stadionjának megvalósításához szükséges korábbi döntését.

A most megjelent határozat szerint a kormány egyetért a Pécsi Mecsek Futball Club új stadionja fejlesztésére irányuló beruházás előkészítésével és megvalósításával. A beruházás előkészítésére a Pécsi Sport Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaságot, míg a megvalósításra a Beruházási Ügynökséget jelöli ki.

Kásler Miklósra újabb fontos feladat vár (MTI fotó - Kovács Tamás)Kásler Miklósra újabb fontos feladat vár (MTI fotó - Kovács Tamás)

A beruházás előkészítésének kormányzati felelőseként az emberi erőforrások miniszterét jelöli ki, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter bevonásával. A megvalósításának felelőseként a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli minisztert jelöli ki, az emberi erőforrások minisztere bevonásával.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.