1p

A Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a kormány megerősítette a Pécsi Mecsek Futball Club új stadionjának megvalósításához szükséges korábbi döntését.

A most megjelent határozat szerint a kormány egyetért a Pécsi Mecsek Futball Club új stadionja fejlesztésére irányuló beruházás előkészítésével és megvalósításával. A beruházás előkészítésére a Pécsi Sport Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaságot, míg a megvalósításra a Beruházási Ügynökséget jelöli ki.

Kásler Miklósra újabb fontos feladat vár (MTI fotó - Kovács Tamás)
Kásler Miklósra újabb fontos feladat vár (MTI fotó - Kovács Tamás)

A beruházás előkészítésének kormányzati felelőseként az emberi erőforrások miniszterét jelöli ki, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter bevonásával. A megvalósításának felelőseként a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli minisztert jelöli ki, az emberi erőforrások minisztere bevonásával.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!