1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A négy évvel ezelőtti játékokhoz hasonlóan megint a rövidpályás gyorskorcsályázásban diadalmaskdott magyar versenyző, de ezúttal nem váltóban, hanem egyéniben: Liu Shaoang lett aranyérmes. Ez Magyarország történetének második téli olimpiai elsősége.

Liu Shaoang megnyerte vasárnap a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres versenyét a pekingi téli olimpián.

Liu Shaoang már kétszeres olimpiai bajnok, ahogy Magyarországnak is két aranya van a téli játékok történetében. Fotó: MTI
Liu Shaoang már kétszeres olimpiai bajnok, ahogy Magyarországnak is két aranya van a téli játékok történetében. Fotó: MTI

Ez már a harmadik érme a magyar küldöttségnek, egyúttal a gyorskorcsolyázó-küldöttségnek, korábban a rövidpályás vegyes váltó és Liu Shaolin Sándor szerzett bronzérmet.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!