TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Megjelent a 76. Magyar Közlöny, amely egyebek mellett arra vonatkozóan is tartalmazta a kormány döntését, hogy mit gyártanak a büntetés-végrehajtási intézetekben a fogvatartottak.

A BM még 2011-ben hozott rendeletet arról, hogy hogyan zajlik az elítéltek munkavégzése, ebben eszközöltek most kisebb módosításokat.

Az eddig gyártott termékek mellett újdonság, hogy a büntetés-végrehajtás belső használatára történő élelmiszergyártásban az eddig szereplő termékek mellé bekerült a tejtermékek és a húskészítmények gyártása is.

A fogvatartottak emellett állami megrendelésekre és rendvédelmi szerveknek is készítenek termékeket, a kedvezményezettek közé most bekerült a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Zrt. is.

A kormány döntése alapján változik a hivatalos használatra készülő termékek köre is, így újdonság, hogy ezentúl a BV intézményeiben gyárthatnak steril műtéti eszközöket (pl. általános műtéti szett, szemészeti szett, szekciós szett, stb.) és lábbilincset, viszont megszűnik a faklumpák és a katonai sátorponyvák előállítása.  

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.