2020. június 5. 19:13
MTI

Halmai Zoltán váltja Borbély Pált a Pénzügyminisztérium budai várnegyedben található egykori épületének felújítását koordináló PM-TÉR6 Nonprofit Kft. vezérigazgatói posztján június 8-án - közölte a pénzügyi tárca.

Borbély Pál miniszteri biztos megbízása lejárt. A felújítás újabb szakaszát irányító, közgazdász végzettségű Halmai Zoltán több évtizedes építőipari tapasztalattal bír, 2013-tól a Millenáris Széllkapu-projektet vezette.

A közleményből kiderül: Borbély Pál 2017-től, a társaság alapításától kezdve vezette a Magyar Királyi Pénzügyminisztérium Szentháromság tér 6. szám alatti egykori palotájának rehabilitációját. A leköszönő vezérigazgató megteremtette a beruházás műszaki, jogi és pénzügyi alapjait, illetve ezzel párhuzamosan elindította a kivitelezést, a beruházás első szakasza ezzel lezárult - írta a tárca.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.