<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Nemzeti Filmintézet (NF) 96,1 millió forintot ad egy romániai magyar futballistáról szóló dokumentumfilmre, amelynek Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője lesz a szakértője.

Minden idők egyik legsikeresebb magyar labdarúgója és Románia egyik legnagyobb sportcsillaga, Bölöni László még sehol sem publikált önéletrajzát felhasználva, a Filmintézet 96,1 millió forintos gyártási támogatásával forog júliustól a Bölöni László – Egy legenda története című dokumentumfilm - írta az NF-et idézve a hvg.hu.

Fotó: PixabayFotó: Pixabay

A portál emlékeztet: Szöllősi a Fidesz hatalomra jutása óta a legfontosabb magyar sportújságíró lett, a Magyar Sportújságírók Szövetsége elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Puskás Intézet igazgatója, az újonnan indult, kormánypropagandát közvetítő Sportrádió tulajdonosa, aki nemrég a Facebookon is egy családját és Orbán Viktort ábrázoló családi fotót állított be borítóképnek. Ő volt annak a Four Four Two nevű sportlapnak is a főszerkesztője, amelynek megszűnését a választás után, a Fidesz-propaganda pénznyelő gépezetének karcsúsításakor jelentették be.

Bölöni László mellett megszólalnak a román futball csillagai, a magyar pályatársak és európai legendák. Cristiano Ronaldo és Jenei Imre mellett Valentin Ceausescu, a román kommunista diktátor Nicolae Ceausescu fia is megjelenik a látványos, sok archív anyaggal dolgozó, soha nem publikált anyagokat is bemutató dokumentumfilmben - toldottta meg a portál.
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.