3p

Ki a felelős az EU-s rekorder hazai inflációért?
Élesedik a konfliktus a jegybank és a kormány közt: kinek van igaza?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Simor Andrással - vegyen részt és kérdezzen Ön is a korábbi jegybankelnöktől!

2023. november 29. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Piac&Profit legfrissebb, tegnap megjelent számában exkluzív interjú olvasható többek között dr. Jakab Ferenccel, a Koronavírus-kutatási Akciócsoport vezetőjével, és a Dr24 tulajdonosaival, Kóka Jánossal és Lancz Róberttel. A magazin utánajárt annak is, mennyiben járult hozzá a politika a Hungarikum és vezetője, Keszthelyi Erik sikereihez.

A Piac és Profit magazin mindig kutatja a legfrissebb üzleti trendeket, a gazdaság aktuális állapotát, a cégsikerek hátterében meghúzódó titkokat. A szeptemberi számban is bőven akad olvasnivaló. A címlapon dr. Jakab Ferenc virológus.

A Piac és Profit címlapján Jakab Ferenc virológus.
A Piac és Profit címlapján Jakab Ferenc virológus.

A vele készült exkluzív interjúban arról beszél, ismét megjelentek a vírusgócpontok, amelyek nagyon fontos jelzések. Ezeket minél gyorsabban lokalizálni kell, ezzel egyidejűleg pedig kutatni a kontaktusokat annak érdekében, hogy ne érjenek össze a gócpontok. A kutató aktuális információval szolgál a vakcinakutatásokról is, amely most izgalomban tartja az egész világot.

A nyáron hatalmasat lépett az ország egyik vezető magánegészségügyi szolgáltatója: a Dr24 10 millió eurós tőkebevonásának hátterét is bemutatja a magazin.  A helyzet különös pikantériája, hogy amint megkötötték a megállapodást és a pénz beérkezett a klinika számlájára, egy hétre rá be kellett zárni a rendelőket a koronavírus-járvány miatt. Kóka János azt mondja, még az üzletkötés előtt átírták az üzleti terveiket, többféle szcenáriót készítettek, mert „tudtuk, hogy több száz millió forint forog kockán a koronavírus miatt”. Lancz Róbert, a DR24 másik tulajdonosa azt is elárulta a lap kérdésére, mivel tudták pótolni a karantén miatti kieső árbevételüket.

A napi hírfolyamokban időről időre felbukkannak a Hungarikum Alkusz cégcsoport növekedéséhez kapcsolódó hírek, a Piac és Profit újságírója viszont ennél jóval messzebb megy. Csabai Károly arra kereste a magyarázatot, mi áll a cégcsoport zászlóshajója, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. robbanásszerű növekedése mögött, hogy lehet, hogy miközben a hazai piacon fogynak az alkusz cégek, van egy, amelyik minden közbeszerzésen, minden nagyobb állami megrendelésen tarol és közel megduplázza éves nettó árbevételét. 

A magazin hagyományos célközönsége, a növekedésorientált kis- és középvállalatok is sok hasznos tudnivalóval találkozhatnak a lapban. Napjaink slágertémája, a home office még mindig tartogat új tudnivalókat, különösen most, amikor azt várjuk, hogyan fogják a Munka Törvénykönyvét hozzáigazítani a cégvezetők és munkavállalók megváltozott igényeihez.

Keresse a lapárusoknál vagy kattintson ide az érintkezésmentes digitális kiadványért.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!