<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

A Docler cégcsoport több mint 1200 kollégájának segít a megemelkedett rezsi kifizetésében!

A Docler cégcsoport folyamatosan figyeli az ukrajnai háború miatti gazdasági folyamatokat, az országot érintő negatív inflációs hatásokat, a rezsiköltségek drasztikus megemelkedését. A cég menedzsmentje is azt tapasztalja, hogy a munkavállalóknak igen komoly anyagi megterhelést jelent a rezsivel kapcsolatos számlák kiegyenlítése.

Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa – a fent említett helyzetre tekintettel – úgy döntött, hogy minden Docleres munkavállalónak egyszeri, rendkívüli, bruttó 150 000 forintos rezsitámogatást ad! A pénzt a napokban kapták meg a munkavállalók - derül ki a cég közleményéből.

Segít az összes alkalmazottjának. Fotó:Facebook
Segít az összes alkalmazottjának. Fotó:Facebook

A támogatás a cégcsoport minden munkavállalóját érinti, így a Docler mellett a Normafa Club House, a NetLock, a Teqball, a Brahmayurveda, valamint a Kodolányi János Egyetem munkavállalóit is! A támogatás összértéke mintegy 200 millió forint!

A Docler cégcsoport életében nem először fordul elő, hogy kiemelt anyagi támogatást ad kollégáinak. 2019-ben például a teljes cégcsoport mintegy 1500 munkavállalója egy éves bérnek megfelelő „éves bónuszt” kapott!