1p

A Docler cégcsoport több mint 1200 kollégájának segít a megemelkedett rezsi kifizetésében!

A Docler cégcsoport folyamatosan figyeli az ukrajnai háború miatti gazdasági folyamatokat, az országot érintő negatív inflációs hatásokat, a rezsiköltségek drasztikus megemelkedését. A cég menedzsmentje is azt tapasztalja, hogy a munkavállalóknak igen komoly anyagi megterhelést jelent a rezsivel kapcsolatos számlák kiegyenlítése.

Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa – a fent említett helyzetre tekintettel – úgy döntött, hogy minden Docleres munkavállalónak egyszeri, rendkívüli, bruttó 150 000 forintos rezsitámogatást ad! A pénzt a napokban kapták meg a munkavállalók - derül ki a cég közleményéből.

Segít az összes alkalmazottjának. Fotó:Facebook
Segít az összes alkalmazottjának. Fotó:Facebook

A támogatás a cégcsoport minden munkavállalóját érinti, így a Docler mellett a Normafa Club House, a NetLock, a Teqball, a Brahmayurveda, valamint a Kodolányi János Egyetem munkavállalóit is! A támogatás összértéke mintegy 200 millió forint!

A Docler cégcsoport életében nem először fordul elő, hogy kiemelt anyagi támogatást ad kollégáinak. 2019-ben például a teljes cégcsoport mintegy 1500 munkavállalója egy éves bérnek megfelelő „éves bónuszt” kapott!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!