<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		
mfor.hu

A parlament így azt júniusban tárgyalhatja.

"Az a szándékunk, hogy május 26-án benyújtsuk azt a jogszabály-tervezetet a parlamentnek, melynek az elfogadásával - ami már június lesz - megszűnhet a rendkívüli jogrend Magyarországon"

- mondta Gulyás Gergely tegnap este a Hír Tv-ben. A csatornán elhangzottakat az atv.hu emelte ki ma reggel.

Mint ismert, Orbán Viktor pénteken Belgrádban beszélt arról, hogy május végén visszaadhatják a parlamentnek a különleges felhatalmazást, amivel véget érne a koronavírus-járvány miatt élesített rendeleti kormányzás időszaka. Mint hogy a miniszterelnök hetek óta arról beszél, hogy a gazdaság mutatói májusban még katasztrofálisak lesznek, de júniusban már valószínűleg megindul a javulás, logikusnak tűnt, hogy a rendeleti kormányzást még ebben a hónapban megszüntetik. Ez tehát Gulyás bejelentése alapján néhány napot csúszni fog.

Az mindenesetre biztos, hogy Orbán Viktor meg akarja menteni a nyarat.

Gulyás a tévéműsorban a kérdésre, hogy minek kell ahhoz történnie, hogy a különleges jogrend kivezetése mégse következzen be, azt válaszolta: “ha újra tömegessé válnának a megbetegedések“, ha nem csökken a megbetegedések száma, hanem radikálisan nőni kezd, akkor merül fel a kérdés, hogy milyen intézkedéseket kell hozni.

(atv.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.