<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ha csütörtök, akkor Kormányinfó, Gulyás Gergely pedig a veszélyhelyzetről is közölt részleteket.

A kormány kivezeti a járványügyi veszélyhelyzetet május 31-én, de a Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentése szerint olyan alaptörvény-módosítást javasol, amely lehetővé teszi azt, hogy humanitárius katasztrófahelyzetben, illetve ha a szomszédban háború van, szükség szerint élhessen ezzel a lehetőséggel.

Gulyás Gergely ezt azzal indokolta, hogy az orosz-ukrán háború elhúzódhat a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint, így szükség van arra, hogy a kormány cselekvőképes maradhasson.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.